top of page
NALEPKE ZA AVTO, CAR WRAPPING

NALEPKE ZA AVTO, CAR WRAPPING

S pomočjo tehnike, ki se imenuje Car Wrapping, lahko poskrbimo za popolno preobrazbo avtomobila.

PRELITE 3D NALEPKE

PRELITE 3D NALEPKE

Zelo priljubljena izbira so 3D nalepke, ki jih nekateri imenujejo tudi prelite nalepke. Izdelamo jih tako, da željeno grafiko ali logotip natisnemo na samolepilno folijo, nato jih prelijemo s posebno namensko maso.

FOTOTAPETE

FOTOTAPETE

Kreativna ekipa vam je na voljo tudi pri iskanju domiselnih rešitev in zamisli za unikatno popestritev prostorov s fototapetami ali stenskimi nalepkami.

NALEPKE ZA STEKLO

NALEPKE ZA STEKLO

Izbirate lahko med nalepkami za celotno stekleno površino (fotografija pokrajine, živali, družinske fotografije, različne imitacije površin ...) ali pa posameznimi izrezi vzorcev in motivov, ki jih izdelamo ter oblikujemo po vaših željah.

NALEPKE  ( avtomobilske, varnostne, magnetne, 3D, opozorilne )

Če potrebujete nalepke, ste našli pravi naslov za kvalitetno grafično in tehnično izvedbo naročila. Nudimo namreč obsežen asortiman izdelave, ki zajema vse od nalepk za avtomobile, nalepk za večje in manjše steklene površine, pa do 3D nalepk, opozorilnih samolepilnih nalepk, varnostnih nalepk in označevalnih magnetnih nalepk.

Kuhinjska stekla

Bi radi vašemu jeklenemu konjičku nadeli novo preobleko ali pa poskrbeli za kreativno, opazno in cenovno ugodno reklamo na štirih kolesih? Za vas imamo odlične sodobne rešitve!

varnostne-table.jpg

Naša ponudba zajema tudi grafično oblikovanje ter izdelavo opozorilnih, varnostnih in dekorativnih nalepk in etiket po naročilu.

Car wrapping, avto nalepke

Samolepilna folija za steklo je vse bolj priljubljena dekorativna in funkcionalna rešitev za zunanje in notranje steklene površine.

Reklamni napisi, reklamne table

Fototapete ali stenske nalepke so zelo preprost in domiseln način, kako popestriti stanovanje ali poslovni prostor.

Visoka kvaliteta tiska in folije
Zdravju prijazne barve
Oblikovano in izdelano po meri
Želite polepiti avto ali okrasiti stanovanje?
KONTAKTIRAJTE NAS
bottom of page