top of page

NALEPKE ZA STEKLO ( Window vision folija, peskana folija)

peskana folija za stekla.jpg
20200130_114203_edited.jpg

Samolepilna folija za steklo je vse bolj priljubljena dekorativna in funkcionalna rešitev za zunanje in notranje steklene površine. Uporabnost nalepk je izjemno široka, primerne so namreč tako za domači dekor, kot tudi promocijo dejavnosti ali uporabne rešitve v delovnem okolju.

 

Poživite dom z nalepkami za steklo! Izbirate lahko med nalepkami za celotno stekleno površino (fotografija pokrajine, živali, družinske fotografije, različne imitacije površin ...) ali pa posameznimi izrezi vzorcev in motivov, ki jih izdelamo ter oblikujemo po vaših željah.

Nalepke za poslovne prostore se ponašajo s številnimi prednostmi. Ne le, da vam lahko kreativna grafična podoba predstavlja odlično reklamo in dekoracijo, ki bo pritegnila pozornost mimoidočih, s polepljenimi okni in vrati boste namreč ustvarili tudi zaščito pred sončnimi žarki in poskrbeli za zasebnost pred radovednimi pogledi. Prav slednje pa je tudi odlična rešitev za steklene pisarne – nalepke vam namreč nudijo zasebnost, a ob enem ohranjajo odprto in svetlo podobo prostora.

Window vision folija, nalepka za steklo

Materiali in velikosti: Na voljo so vam številnimi materiali, pogosta zbira je peskana folija, ki imitira brušeno steklo in prepušča svetlobo. Nalepke izdelamo po meri in vaših željah – izbirate lahko denimo med tiskom na folijo ali izrezom napisov, motivov in logotipov iz pestre palete različnih barvnih folij.

 

Varnost: Izbrana folija ima na steklu tudi direkten-varnostni učinek, ki ob morebitnem manjšem razbitju nekoliko zadrži steklene delce in tako prepreči razpršitev po prostoru.

 

Prednost nalepk za steklo je tudi ta, da se lahko folija povsem preprosto odstrani. Možnosti je nešteto, z veseljem vam pomagamo pri uresničitvi najbolj optimalnih rešitev.

 

Certifikat GREENGUARD Children & Schools potrjuje, da pri tisku uporabljamo materiale in barve, ki ne vsebujejo škodljivih snovi in so primerni za zdravstvene, socialne in vzgojno izobraževalne institucije.

Se želite zakriti pred radovednimi pogledi ali pa polepšati in izkoristiti steklene površine?
KONTAKTIRAJTE NAS
bottom of page