top of page
REKLAMNA, SEJEMSKA STOJALA

REKLAMNA, SEJEMSKA STOJALA

Za potrebe vašega podjetja vam oblikujemo in naredimo unikatno trgovinsko ali reklamno stojalo, prilagojeno vašim zahtevam.

REKLAMNA STOJALA, TRGOVINSKA STOJALA

Promocijska stojala predstaljajo odličen način, kako preusmeriti pozornost na predstavitveni produkt. Gre za oglaševalsko orodje, ki lahko s kreativno podobo in inovativno izvedbo občutno poveča zanimanje za izdelke, storitve.

 

Reklamna stojala v svetu vizualnega marketinga niso novost, lahko pa skupaj z nami nizate nove korake na področju kreativnega ustvarjanja inovativnih promocijskih stojal. Nudimo namreč razvoj, zasnovo, oblikovanje in izvedbo unikatnih reklamnih stojal, ki so prilagojena vašim željam in produktu, a se lahko hkrati ponašajo s kreativno izvedbo izven klasičnih okvirjev. Bodite drugačni, izstopajte, pritegnite pozornost!

20191108_065413.jpg

SEJEMSKA OPREMA (panoji, roll up stojala, zastave, okvirji)

POTREBUJETE PROMOCIJSKE IZDELKE IN OPREMO ZA MOBILNI MARKETING?

Olajšajte si predstavitev izdelkov/storitev na različnih lokacijah in izberite lahko prenosljivo opremo. Med izdelke za kratkotrajno oglaševanje sodijo panojiroll up stojala (promocijsko stojalo za panoje), stojala za prospektzastave in klip –klap okvirji za plakate.

Poskrbite za urejen predstavitveni kotiček z jasnim sporočilom, kreativno podobo in informacijami na dosegu roke. Naredite dober vtis tako na obstoječe, kot na potencialne poslovne partnerje in stranke.

 

Nudimo vam obsežen asortiman sejemske opreme za mobilni marketing. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje z izvajanjem kreativnih vizualnih rešitev. Predstavite nam svoje želje, pomagali vam jih bomo uresničiti!

Reklamna stojala, sejemska stojala, pos stojala, roll up stojala - vse na enem mestu.
KONTAKTIRAJTE NAS
bottom of page