top of page

PRAVNO OBVESTILO

 

Lastniki spletnih mest in domen www.reklamni-napis.com je podjetje 3d-sign d.o.o., Gabrsko 12, 1420 Trbovlje. Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave zato podjetje ne odgovarja za uporabo spletnih strani in podstrani. Vse vsebine lahko kadarkoli spreminja, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
 

AVTORSKE PRAVICE

 

©Vse informacije, grafike, besedila, fotografije in drugi elementi na spletni strani katere imetnik je 3d-sign d.o.o.  so avtorsko delo in že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenim okviru predmet avtorske zaščite,  zato se v nobenem primeru ne sme kopirati, prerisovati ali kako drugače prilagajati ter razmnoževati, razen s pisnim dovoljenjem podjetja.

 

VARSTVO PODATKOV

 

Ob obisku in prebiranju spletnih strani v lasti podjetja 3d-sign d.o.o., ste anonimni. Vaših osebnih podatkov ne zbiramo, razen v primerih ko nam boste prostovoljno zaupali svoje osebne podatke kot so naprimer ime, priimek, elektronski naslov, kateri so potrebni pri izvajanju promocijskih aktivnosti, nagradnih iger, ipd. Družba  3d-sign d.o.o.  jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.

bottom of page