top of page

PANOJI, TRANSPARENTI in ZASTAVE

Želite potencialne stranke opozoriti nase, a ob enem iščete cenovno ugodnejšo rešitev? Transparenti so opazen način označevanja in predstavljanja, v kombinaciji s kvalitetnim tiskom in kreativno grafično podobo, pa boste poskrbeli tudi za odlično promocijo. Transparenti so prav tako pogosta izbira za oglaševanje dogodkov ali predstavitev na prireditvah. Priljubljeni so zlasti zaradi preprostega transporta in večkratne uporabe.

 

Ustvarite dober vtis na okolico, poudarite uspešnost in ugled vašega podjetja z zastavo (-ami). Naj v vetru zaplapola logotip vašega podjetja! Z zastavo boste dosegli učinek pomebnosti, ob enem pa bo označevala vaš objekt in poskrbela za opaznost tudi iz večje razdalje.

 

Transparente in zastave tiskamo digitalno,  s čimer dosežemo tisk najzahtevnejših grafičnih rešitev. Za izdelavo uporabljamo sledeče materiale: PVC platno, MESH platno in poliester. Transparente dopolnjujejo rinke za obešanje. Pokličite nas, prisluhnili vam bomo in poskrbeli za kvalitetno izdelavo in montažo.

Potrebujete cenovno ugodno rešitev za vaše podjetje?
KONTAKTIRAJTE NAS
bottom of page