top of page

OZNAČEVALNE REKLAMNE TABLE

Podjetje, lokal ali poslovni prostor lahko označite in poudarite z reklamno tablo. Na ta način boste opozorili nase,  stranke vas bodo lažje našle, mimoidoči pa si vas bodo zapomnili in vas morda poiskali takrat, ko bodo potrebovali vaše izdelke, storitve. Da bi dosegli kar največji učinek, je seveda pomembna celotna podoba – od velikosti, barve, grafične podobe do kreativnih detajlov.

 

Izbor materiala je odvisen od namembnosti, časa in kraja izpostavitve. Reklamne table so lahko denimo nameščene na zid oz. pročelje stavbe, s pomočjo kovinske konstrukcije pritrjene pravokotno na objekt ali pa kot samostoječi element za označevanje. Pri oblikovanju sledimo in izpolnjujemo vse zakonske predpise uradnega označevanja oz. zapisov podjetij na table.

 

Bogate izkušnje in nenehno izobraževanje na področju izdelave reklamnih napisov nam omogoča reševanje zelo zahtevnih izzivov, ki jih postavljajo stranke. Kontaktirajte nas, pojasnili vam bomo možnosti izvedbe, prisluhnili vašim željam in vam predstavili najbolj optimalne predloge.

Potrebujete cenovno ugodno rešitev za vaše podjetje?
KONTAKTIRAJTE NAS
bottom of page